Kako izbrati primeren podlak za vaše nohte?

Kako izbrati primeren podlak za vaše nohte?

Vsi podlaki so v osnovi namenjeni utrjevanju nohtov, vendar ima vsak od njih dodatne funkcije ali posebne tehnične lastnosti. Pogosto dobimo vprašanje, kako izbrati primeren podlak zase ali za stranko? Odgovor najdeš v tem zapisu. V kakšnem stanju je trenutno nohtna plošča? Ali je poškodovana? Je izpostavljena veliki količini vlage? Spodaj boste našli kratek opis glavnih podlakov Didier Lab za različne vrste nohtnih plošč in za različne namene.

Meta baza

Meta Base - krepi nohtno ploščo, je odporen na vlago in temperaturne spremembe. Možno podaljšati nohte do 5 mm. Še posebej primerno, če med lepotnimi posegi ali gospodinjskimi opravili pogosto nosite gumijaste rokavice. Poletna baza št. 1.

Fiber Octagon Base

Fiber Octagon baza (NAJBOLJ PRILJUBLJENA) - zasnovana za posebej šibke in poškodovane nohte. Zahvaljujoč vitaminom in steklenim vlaknam obnavlja in krepi nohtno ploščo. Možno podaljšati nohte do 5 mm.

Rubber base

Gumijasta transparentna podlaga Rubber base - tekstura gume. Učvrsti in učinkovito zgladi globoke nepravilnosti. Možno podaljšati nohte do 5 mm.

Barvni odtenki Rubber base

Gumijasta podlaga z barvo Rubber base - je podlak "2v1", tako da lahko dodaten barvni sloj preskočimo. Kot nalašč za tiste, ki imate radi nežne naravne ali rdečkaste odtenke. Primeren tudi za francosko manikuro. Ni primeren za podaljševanje nohtov.

Barvni odtenki Fiber base

Fiber base podlak na osnovi steklenih vlaken z dodano barvo - je podlak "2v1", nežni, naravni odtenki in dodatno utrjevanje nohtov zaradi vitaminov in delcev iz steklenih vlaken v sestavi. Ni primeren za podaljševanje nohtov. 

Podrobnejše informacije boste našli v tabeli.