Didier Lab Slovenija - 18 jul 2023

REVOLUCIONARNA MASKA ZA ROKE BEAUTÉ

Ali veste, kateri del telesa/kože razkriva našo starost? Ne, ne gre za obraz ali vrat, kot smo vajeni slišati. 

Kaj vse vpliva na stanje vaše kože?

Ta ima zelo malo žlez lojnic in podkožne maščobe, zato hitreje izgublja vlago in je bolj izpostavljena različnim zunanjim dejavnikom. In ne to ne velja samo za hladno sezono, ko se temperature znižajo pod 10°C.

Vaše roke so podvržene vsakodnevnim opravilom in zunanjim dejavnikom. Gospodinjska opravila, čiščenje posode itd.

Na stanje kože rok vpliva tudi prekomerno sončenje ali celo držanje roke v UV in LED lučki brez dodatne zaščite. In seveda najenostavnejše je, kar smo tudi vajeni, da svoje roke negujemo le ob določeni težavi.

Kdaj ste svojim rokam nazadnje rekli "hvala" za neskončno pomoč in si nadeli zaščitne rokavice pri pomivanju posode? Navsezadnje verjetno ne navlažite kože vsakič, ko uporabite razkužilo? In ali odreagirate, ko koža vaših rok postane suha, ter se pojavijo zametki pigmentnih madežev?

Sčasoma koža rok, ki ni bila navlažena, nenahranjena, postane hrapava kot brusni papir, lisasta ter suha. In to ne povzroča samo občutka nelagodja, ampak lahko povzroči tudi resne kožne bolezni. Zato naj postane nega rok del našega vsakodnevnega rituala.

Postopek 2 v 1: manikura + SPA

Maska Beauté je bila ustvarjena z mislijo, da prihrani čas nohtnim stilistkam in strankam. Maska navlaži, nahrani, posvetli strankine roke, medtem ko nohtna stilistka izvaja gel lakiranje ali podaljševanje. Takšen postopek je revolucionarna alternativa parafinski kopeli, ampak enostavneje in ugodneje.

Poleg tega maska za roke Beauté s seboj prinaša nov, bolj odgovoren pristop do zdravja strank, rešuje tiste težave, na katere pogosto niti pomislimo. Verjetno se strinjate, da je skrb za zdravje strank ena najpomembnejših nalog vsakega strokovnjaka. Največkrat razmišljamo, katero sredstvo izbrati, da bo ustrezalo tipu in stanju nohtne plošče ter da ne bo povzročalo alergij, le redko pa smo pozorni na nevarnost UV sevanja, ki ga je deležna roka stranke medtem ko suši svoje nohte v UV ali LED svetilki. Po poročanju Harvard Health Publishing lahko žarki tako UV kot LED žarnic povzročijo poškodbe kože in v skrajnih primerih povečajo tveganje za raka. Naše nove maske za roke ščitijo pred UV-žarki, zato njihova uporaba med manikuro pomaga preprečiti morebitne nevarnosti.

Liquid error (sections/pf-dc852804 line 49): product form must be given a product

Showing making procedure is a good way to guarantee product quality

Sestava maske za roke Beauté je ustvarjena po edinstveni, patentirani tehnologiji, katere glavno merilo so naravne sestavine, ki ščitijo kožo in ustvarjajo profesionalen učinek. Obogatena z izvlečki orientalskih gob, korenin in semen bo ta delovala več kot 127 ur po odstranitvi.

Z redno uporabo maske lahko dosežemo osupljive rezultate: koža bo postala bolj vlažna, svetlejša, mehkejša, bolj elastična, zasijala bo, zmanjšala se bo vidnost pigmentnih madežev, aktivirala se bo proizvodnja kolagena, zaščita pred prostimi radikali bo zagotovljena. Tako vam bodo maske za roke Beauté zaradi svojih lastnosti uporabe ter izjemno natančno izbrane in učinkovite sestave omogočile, da ustvarite občutek kozmetičnega salona tudi pri sebi doma.